introduktion

Ja... jag kanske ska presentera mig, det kan ju mot förmodan hända att andra än min handledare läser detta. 

mitt namn är inte nödvändigt, men jag kallas spiik.
Jag är arton år just nu och går teknikprogrammet med industriell inriktning, på jeningsskolan. jag har skapat denna blogg p.g.a. att loggföra mitt projektarbete, som för övrigt är att jag ska bygga någon form utav vindkraftverk för minskad elkostnad i somarstugan. hittills har jag inte tagigt det hela på så stort alvar, men nu har jag fått en "kick", känns som om hela världens öde hänger på att jag lyckas genomföra detta projektarbete (väldigt peppande).

Ska se om jag kan lägga upp min projektbeskrivning här sen, jag har inte tagigt reda på hur man gör ännu, det kanske märks att jag inte är van vid att blogga (inte skriva heller för den delen).

skapelsen

ja... det tog ett tag innan jag skapade denna blogg, men nu är den uppe.

Tanken är alltså den att jag genom denna blogg ska kunna loggföra vad jag har gjort under mitt projektarbete. det är som det som jag hadde tänkt att skriva i detta inlägg.



kan ju ta och erkänna att det är bara min egen lathet som är andledningen tilla att jag inte skapat denna blogg tidigate... jag inser nog lite bättre nu att min tid snart är ute, så jag kommer nu ta projektet lite mera på allvar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0